Enquête banner

Documenten

Leerlingen worden opgeleid en voorbereid op de toekomst in hun onderwijsinstelling en daarom is het belangrijk dat het onderwijs van hoge kwaliteit is. Het IK-ZO kwaliteitszorgsysteem zorgt ervoor dat u als onderwijsinstelling inzicht krijgt in de kwaliteit en biedt tools om verbeteringen door te voeren. Het kwaliteitszorgsysteem werkt met vier verschillende modules, waarvan de module documenten er één is. Deze module helpt bij de opslag en verzamelingen van alle belangrijke documenten.


Wat is de module documenten?

De module documenten zorgt ervoor dat u een overzicht heeft van alle belangrijke documenten op de verschillende niveaus: bestuurs-, school- en leerkrachtniveau. Op bestuursniveau gaat het bijvoorbeeld om een strategisch beleidsplan en op schoolniveau zijn dit schoolplan, jaarplan, jaarverslag of protocollen. De module schept niet alleen overzicht, maar zorgt er ook voor dat u kunt zien welke documenten nog ontbreken.


Makkelijk in gebruik

De module documenten is makkelijk in gebruik. In het menu is zichtbaar welk document waar geüpload moet worden. Ook is er een totaaloverzicht van alle documenten, waarin u makkelijk kunt zien welke documenten al wel geüpload zijn en welke documenten nog ontbreken.

Kwaliteitskalender

Verschillende documenten moeten steeds opnieuw geüpload worden, bijvoorbeeld omdat een protocol herzien moet worden of omdat er ieder jaar een nieuw jaarverslag is. De kwaliteitskalender helpt daarbij. In de kalender ziet u precies welk document wanneer geüpload moet worden, waardoor u dit nooit meer vergeet.

Online bijleren

De module documenten biedt tevens de mogelijkheid om online bij te leren. Er zijn verschillende e-learning modules beschikbaar en u kiest zelf welke onderwerpen u in de uitgebreide bibliotheek terug wilt zien. U kunt de bibliotheek vullen met onder andere artikelen, websites en boeken die nuttig zijn voor medewerkers om zich te ontwikkelen.Vrijblijvend kennis maken met de documenten module?

Vraag een gratis en vrijblijvende demo aan.


Welke documenten kunnen geüpload worden?

Er zijn allerlei kwaliteitsdocumenten die geüpload kunnen worden in het systeem. Denk hierbij aan een strategisch beleidsplan, een schoolplan, een jaarverslag, een zelfevaluatie, een audit, een schoolondersteuningsprofiel of een bepaald protocol. De module biedt overzicht in documenten op bestuurs-, school- en leerkrachtniveau.